Microsoft licenser i Azure

Fysisk kursus: 27. april 2022, 8.30-12.00

Microsoft licenser i Azure

Har du helt styr på Microsoft licenser i Azure? For alle vores kunder oplever at det er svært. Derfor har vi lavet et kursus der vil hjælpe dig til at opnå de størst mulige licensbesparelser og samtidig minimere risikoen for at blive non-compliant.

Vær med når vi fysisk afholder kurset d. 27. april!  👉

Kursets indhold

Kurset vil give dig et godt overblik over AHB for Windows Server, Desktop Windows 10/11 og SQL server – ved at gennemgå:

· Business cases

· Hvilke licenser der er kvalificerede til AHB

· Hvordan du implementerer det 

· Hvad du kan gøre for at undgå eller minimere compliance risk.

… derudover har vi masser af tricks til, hvordan du gør det så nemt som muligt for dig selv. Kurset er en sammenkogning af mange hundredevis af workshops og hundredevis af millioner kroner Azure miljø analyseret af Kostner.

Hvem er kurset relevant for?

Kurset er relevant for dig, der har ansvaret for styringen af Microsoft-licenser i Azure. Du er formentlig licens manager og ønsker at undgå risikoen for at blive non-compliant og samtidig optimere jeres interne business case.

Du får mest ud af kurset hvis du har et Azure forbrug på over en million kr. om året.

 

Det praktiske

Kurset afholdes fysisk i DTU Science Park i Hørsholm af Kostners medstifter Mikkel Næsager. Der vil være god mulighed for networking både før og efter kurset.

Selve kurset er fra 09:00-11:30. Der serveres morgenmad fra kl. 08:30 og frokost bagefter. Den samlede pris for alt dette er 2995 kr. per deltager (excl. moms).

Der er kun 10 pladser på holdet hvilket betyder, at det er en virkelig god mulighed for networking og interaktion hvor du kan stille alle de spørgsmål du kunne have. Da antallet af pladser er begrænset, vil vi opfordre dig til at tilmelde dig hurtigst muligt for at sikre dig din plads.

1200x627_webinar_2022_dk_v1

Tilmeld dig nu for at lære:

Hvordan du opnår de størst mulige licensbesparelser og minimerer risikoen for at blive non-compliant

Kurset giver dig et klart overblik over:

… derudover har vi masser af tricks til, hvordan du gør det så nemt som muligt for dig selv.